OPLEIDING

Afhankelijk van de verwachtingen van onze klanten kunnen opleidingen en trainingen wereldwijd, dus op locatie, georganiseerd worden. Dit zowel in het Engels, Frans, Spaans als in het Nederlands.

Wij zijn ervan overtuigd dat bepaalde vaardigheden niet via e-learning of web based education kunnen worden aangebracht. Training en opleiding worden verzorgd door, en binnen de lokalen van onze strategische partner IDcentre te Eindhoven (NL). Deze gevestigde waarde beschikt over een ruime hoeveelheid praktische, didactische hulpmiddelen waar de cursist zelf mee aan de slag gaat. “Learning by doing”, of praktisch leren is nog steeds de beste manier om specifieke competentieniveaus te ontwikkelen. Met professionele onderzoeksapparatuur en vakspecialisatie bieden zij de mogelijkheid tot (contra) expertise onderzoek. aTTTention kan voorzien in het gedeelte opleiding ID-cards, printtechnieken, personalisatie, RFID, biometrie en PKI.

Tijdens de trainingen, welke gegeven worden volgens een beproefd kwalificatiesysteem, wordt er naast het theoretische aanbod veel aandacht besteed aan onderzoek en praktijkvoorbeelden.
Een low profile aanpak in samenwerking met ministeries en opsporingsdiensten. Ethiek en kwaliteit zijn hierdoor gewaarborgd.

Geen enkele organisatie is hetzelfde, wij bezitten de expertise om de ontwikkelingsprofielen voor uw medewerkers in kaart te brengen. De kracht schuilt in het op elkaar afstemmen van beroepsprofielen en competentieniveaus die uw organisatie hanteert. Op basis hiervan stellen we trainingen en/of opleidingen samen voor uw medewerkers.


aTTTention

De trainingen van IDcentre:

  • zijn 100% afgestemd op bedrijfs-of organisatie-specifieke behoefte.
  • zijn modulair opgebouwd.
  • maken gebruik van didactische modellen en verankeringsprocessen “op maat”.
  • waarborgen kwaliteit door certificering en bewaking van competentieniveaus.


Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking en delen van kennis een belangrijke factor is om keten-denken en integrale veiligheid te verbeteren. Referenties geven we graag in een persoonlijk gesprek.

ID centre
© Copyright 2021 aTTTention
BTW BE 0895 109 664